A Contenders London rendezvényen Michael Mann rendező bejelentette, hogy a Szemtől szemben 2 lesz a következő filmje. 

A Szemtől szemben 2 című regényt a rendező Meg Gardinerrel közösen írta a közelmúltban, amely a Ferrari forgatása alatt jelent meg, és a New York Times első számú bestsellere lett. A kötet egyszerre meséli el az eredeti történet előzményeit és folytatja azokat, és a főszereplők életét mutatja be az első film eseményei előtti és utáni években. 

Könnyel lehet, hogy Adam Driver (galériánkban), aki Mann-nel együtt dolgozott a Ferrarin, a fiatal Neil McCauley-t alakíthatja a Szemtől szemben 2-ben, és várhatóan a Warner Bros. is csatlakozhat a projekthez. 

Az eredeti, 1995-ös Szemtől szemben (Robert De Niro, Al Pacino, Natalie PortmanVal Kilmer), amelyet a Warner Bros közreműködésével készítettek, máig széles rajongótáborral rendelkezik, és a műfaján belül abszolút kult klasszikusnak számít. 

Mann legújabb, Ferrari című filmje Penélope Cruz, Shailene Woodley, Adam Driver, Patrick Dempsey és Jack O'Connell főszereplésével Enzo Ferrari ambícióira és magánéletére fókuszál, és december 28-án mutatják be a hazai mozik. Ha lemaradtál volna az első előzetesről, idelent pótolhatod.

71 Ferrari  (2023)

akció | dráma | életrajzi | történelmi

1957 nyarán a Forma–1 világa virágzott, de a legendás egykori versenyző, Enzo Ferrari mély válsággal nézett szembe. A gyár, amelyet ő és felesége, Laura egy évtizeddel... több»