Még sokáig kell várnunk a John Wick: 4. felvonás - Hagakure-ra, de addig is a CinemaConon a Lionsgate dobott egy csontot a rajongóknak egy poszter formájában.

Bár a kép semmit nem árul el, de a lényeg látszódik: Keanu Reevest egy kevésbé ápolt külsővel neonfényben, fegyverrel a kezében. Lásd a galériánkban.

 A cselekmény részletei egyelőre homályosak, de annyi biztosnak tűnik, hogy a világ leghatalmasabb bűnszervezeteit irányító bűnbanda urairól és a szövetségükről még többet fogunk megtudni. 

A filmet eredetileg egy hónap múlva mutatták volna be, a premiert azonban 2023-ra halasztották, így jelenleg majdnem egy évnyi várakozásnak nézünk elébe. Bár a kép azt sugallja, hogy a Lionsgate készen áll arra, hogy beindítsa a film körüli hájpot, még eltarthat egy darabig, amíg megnézhetjük az első trailert és további részleteket tudhatunk meg a cselekményről. 

Addig is várhatjuk a The Continental című előzménysorozatot, amelynek középpontjában az a hotel áll majd, amelyben a halálos bérgyilkosok szállnak meg, és ahol nem kell tartaniuk semmitől, az épületben ugyanis tilos az erőszak. A sorozatnak egyelőre nincs megjelenési dátuma.

A John Wick: 4. felvonás a tervek szerint 2023. márciusában érkezik a mozikba. Nézd meg a plakátról készült képeket a galériában.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»