Hivatalos szinopszis kapott a Godzilla vs Kong

Hacsak a természet nem szól közbe újra, akkor idén ősszel a bolygó két leghatalmasabb teremtménye összecsap a mozivásznon. Természetesen a Godzilla Kong ellenról van szó, amelynek hivatalos szinopszisa idő közben felkerült a világhálóra.

Ebből persze messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni a történetről, de azért a találgatások beindítására tökéletesen alkalmas. A leírás szerint ugyanis egy olyan világot ismerhetünk meg, ahol a gigantikus szörnyek és az emberek megférnek egymás mellett. Kong békésen éldegél a Koponyaszigeten, míg Godzilla az óceánok mélyén tengeti napjait. Ám egy nap fura szeizmikus aktivitás kezdődik a Koponyasziget alatt, ami mindkét lény figyelmét felkelti. Godzilla ezért lép a szigetre, amit Kong féltve óv minden külső behatolóval szemben – így a hatalmas gyíkkal szemben is.

Vélhetően ebből fakad majd kettejük nagy csatája a szörnyek királya címért. Ugyanakkor a leírás arra is enged következtetni, hogy rajtuk kívül valaki vagy valami más is felbukkan majd, amely jó eséllyel magára vonja a figyelmüket. Hogy ez mi lesz, azt egyelőre nem tudni, de a találgatások mindenféle összeesküvésekről és a két teremtmény szándékos egymásnak ugrasztásáról szólnak.

És, hogy az emberiség hol kap majd helyet a két gigász minden eldöntő csatájában, az is a jövő zenéje, de a hírek szerint természetesen az emberek oldalán is lesz fontos cselekményszál.

A Godzilla Kong ellen a tervek szerint novemberben kerül majd a mozikba. A rendezői széket Adam Wingard foglalja el, akinek ez lehet az eddigi legnagyobb projektje. Korábban többnyire könnyen felejthető horrorfilmekkel jelentkezett, ami azért adhat okot az aggodalomra a rajongók körében…