Hogy mit mondott Tom Cruise III. Károly brit királynak?

Tom Cruise felkérte III. Károly királyt, hogy legyen a “szárnysegédje” az új uralkodó tiszteletére rendezett koncerten a windsori kastélyban.

Mindez persze egy előre felvett videón hangzott el, amelyet Lionel Richie koronázási ünnepségen adott koncertje előtt vetítettek le a közönségnek. A felvételen többek között maga Pierce Brosnan árulta el, hogy III. Károly volt az, aki megkoronázása előtt a leghosszabb ideig, közel 64 éven át viselte a Wales hercege címet, amely most fiára, Vilmos hercegre szállt. 

“Ez idő alatt a király számos különleges képességre tett szert, 22 éves korában a Brit Királyi Légierő kiképzett pilótája volt” - mondta Brosnan. Ezt követően Bear Grylls jelentkezett be, aki hozzátette, hogy III. Károly pilóta volt a haditengerészetnél.

Ezt követően pedig Tom Cruise jelent meg, aki mint “pilóta a pilótának” intézve a kérdést felkérte III. Károlyt, hogy legyen a szárnysegédje. Nem ez az első alkalom, hogy Cruise részt vesz egy királyi eseményen. 1997-ben Károly első felesége, Diana walesi hercegnő temetésén is jelen volt.

Tavaly pedig Vilmos és Katalin walesi herceg és hercegnő részt vettek a Top Gun: Maverick londoni premierjén, amelyen Cruise gyakorlatilag megszegte a királyi protokollt, és kézen fogva kísérte fel Katalint a lépcsőn.

A vasárnapi koronázási koncerten, amelynek házigazdája a Downton Abbey sztárja, Hugh Bonneville volt, 20 000 vendéget hívtak meg a windsori kastély területére, hogy megünnepeljék a király május 6-án történt koronázását.