Hoppá, Bruce Wayne is benne volt a Joker előzetesében!

Alig érkezett meg a Joker előzetese, máris izgalmas információk érkeztek a rövid bejátszással kapcsolatban.

A produkció előzetesét a CinemaCon-on mutatták be, Las Vegasban, noha a inkább beszélhetünk egy kisebbfajta bemutatóról mint előzetesről, a Warner Bros. nem váratta sokáig a nézőit és elárult egy apróságot.

A videó egyik mozzanatában látható, hogy Arthur Fleck, aki később Jokerré válik majd, mosolyra feszíti egy kerítés mögött álló kisfiú arcát. A kis színész nem más, mint Dante Pereire-Olson, aki várhatóan a filmben a kis Bruce Wayne-t alakítja majd. Így alighanem máris szemtanúi lehettek a nézők Joker és Batman első találkozásának.

JokerJoaquin Phoenix főszereplésével, alighanem a DC egyik legbevállalóssabb filmje lesz majd, hiszen egy igazi drámára számíthatnak majd a rajongók, az előzetes alapján pedig elmondható, hogy nagy valószínűséggel egyáltalán nem egy látványfilm lesz majd a Joker. Holott, amit eddig megszokhattak a rajongók ettől a műfajtól, az a gazdag látvány.

A film nemzetközi premierje várhatóan ez év október 14-én lesz majd. Aki pedig lemaradt volna az előzetesről, annak íme, mutatjuk is.