Hoppá, jön egy új John Wick-sorozat!

Noha egyelőre nincsenek hivatalos információk azzal kapcsolatban, hogy a John Wick: 4. felvonás után újabb egészestés film készülne, a franchise rajongói nem maradnak további megjelenések nélkül.

A Continental mellett viszont tovább sorozat készül, amelyet Chad Stahelski is megerősített. A tervek szerint 2024-ben érkezik a Ballerina Ana de Armas főszereplésével, amelyben ráadásul Keanu Reeves is tiszteletét teszi, amiről pedig most szó van, az egy újabb sorozat.

“Az összes ötlet, amin az íróink most dolgoznak, esküszöm, mindet szeretem! Ha holnap azt mondanák nekem, hogy az egyiket meg kell csinálnom, azt mondanám: 'Király! Ez egy nagyszerű módja az év eltöltésének.'Mindegyik klassz ötlet. És vannak ötleteim arra, hogyan valósítanám meg mindegyiket. Annyira jó móka lenne folytatni. Most is dolgozunk egy sorozaton, ami folyamatosan izgalomban tart” - mondta Stahelski a Collider magazinnak.

“Szeretnék néhány epizódot készíteni a sorozatból, mert szerintem jó móka lenne számomra, ha olyan dolgokat próbálhatnék ki, amelyeket a filmekben nem próbálhattunk ki. Van néhány nagyszerű ötlet. Más szereplőgárdával, más történetszerkezettel és John Wick nélkül izgalmas kihívás lenne” - tette hozzá a rendező.

Az új széria tehát nagy valószínűséggel Keanu Reeves nélkül készül el, ám erről egyelőre többet nem árult el a rendező.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»