Horogkeresztes késsel vagdosta újabb áldozatát Marilyn Manson

Ilyen és ehhez hasonló vádakkal állt elő a botrányhős rocksztár újabb vádlója.

Gyűlnek a sötét fellegek Marilyn Manson körül, Ashley Morgan Smithline immáron a negyedik nő, aki pert indított a rocksztár ellen szexuális zaklatás vádjával.

A nő az év elején beszélt először az elszenvedett erőszakról, de a feljelentésre csak a közelmúltban került sor. Smithline állításai szerint Manson horogkeresztes késsel vagdosta őt, ütötte és korbácsolta, és hangszigetelt szobába zárta.

Mason és az akkor modellként dolgozó Smithline 2010-ben ismerkedtek meg, amikor a zenész szerepet ajánlott a nőnek, de sokáig nem is találkoztak személyesen. A viszonyuk Smithline szerint hamar erőszakos fordulatot vetett. Manson eleinte fizikailag bántalmazta, majd később több alkalommal is megerőszakolta. Volt eset, hogy arra ébredt, hogy Manson megkötözte, és az akarata ellenére közösülére kényszerítette.   

Manson jogi képviselője minden vádat visszautasít, sőt, szerinte a Manson és Smithline a nő állításaival ellentétben mindössze néhány napig 'alkotott egy párt'.

Manson kemény évek elé néz, ugyanis Smithline mellett Ashley Winters, Esmé Bianco (Trónok harca) és a Westworld sztárja, Evan Rachel Wood is beperelte.