Horrorisztikus mozi lesz a Múmia rebootja, itt a szinopszis

2017-ben megújult formában tér vissza a mozikba a Múmia.

Jövőre debütál a mozikban a  Universal égisze alatt készülő Múmia reboot, mely nem csak egy önálló, több részesre tervezett franchise lesz, hanem a stúdió tervezett horror univerzumának első felvonása is. A Universal komolyan veszi a produkciót, erről árulkodik, hogy a film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Tom Cruise,  Sofia Boutella és Russell Crowe.

Utóbbi a napokban adott interjújában elárulta, hogy a forgatókönyv alapján horror elemekben bővelkedő paráztatós mozit várhatunk, ami nagyjából épp az ellentéte lesz a Brendan Fraser nevével fémjelzett 'családi' filmnek.

Ami a film történetét illeti, miután egy ősi királyné, aki nem tudta beteljesíteni végzetét magához tér, és a világra szabadítja évezredes gyűlöletét, hogy elhozza a földre a végtelen iszonyatot. A Londontól egy Közel-Kelet homokdűnéin átívelő történet friss erővel és kreativitással ötvözi a borzongást és a csodákat, és elénk tárja az istenek és szörnyek titokzatos világát.

Alex Kurtzman rendezésében készülő A múmia 2017. június 9-én debütál a mozikban.

63 A múmia  (2017)

(39) (30)

akció | fantasy | kaland | thriller

Netflix

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve; mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig... több»