73% 95 szavazat
Meggyanúsítva

Meggyanúsítva

Under Suspicion
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
23
Szereplők (23)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Monica Bellucci
Monica Bellucci

FILMINFÓ

Puerto Ricóban éppen Szent Sebestyén ünnepe zajlik, amikor egy kislány megerőszakolt holttestére bukkannak, immár a másodikra az elmúlt tizenhat napban. A lány holttestét a közösség egyik fontos és megbecsült tagja, Harry Hearst (Gene Hackman) ügyvéd találja meg. Ezt követően a rendőrkapitány rövid beszélgetésre invitálja a férfit, aki következetlen válaszai miatt az első számú gyanúsítottá lép elő. A média rögtön kitálalja az eseményt, és vájkálni kezd az ügyvéd múltjában. Fiatal és gyönyörű felesége, Chantal vallomása is csak tovább bonyolítja a helyzetet.

Rendező: Stephen Hopkins
Zene: BT
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország
Premier (HU): 2001.05.31.
 
2023.12.20 Eszter 79

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ma láttam ezt az érdekes filmet. Megmondom őszintén, Morgan Freeman volt a legfőbb okom, amiért megnéztem a filmet. Nagyon kedvelem ezt a színészt. Van egy közösség valahol közép-Amerikában, és annak egy megbecsült tagja kutyasétáltatás közben észre... Több

0
 
2019.08.14 indingo

Nekem az újszerű megvalósítás tetszett a filmben, hogy magát a tettet nem is mutatták meg nekünk, csak a nyomozás folyamatába pillanthattunk be. Érdekes volt látni, ahogy a történet bonyolódik.

0
 
2016.04.25 D. Shaday

Egészen izgalmas és érdekes, szinte egyetlen helyszínen játszódó karakterdráma. Tetszett, hova futott ki végül a történet, a színészek sem voltak rosszak és a narratívája is próbálkozott néha egyedi lenni. Adok rá négy pontot, de ebbe azért kicsit benne van a jóindulat is.

0
 
2014.10.29 varjú

Egy lassú film, ami tulajdonképpen nem szól semmiről. De jó nézni. Ennyi.

0
 
2014.11.29 Phalanx

Igen, valóban tartalmas percek, és jól megcsinált film. A kis csalódást nyilván az okozza, hogy a beígért színészi gárda valami sokkal jobbra predesztinálja ezt az egészet. Szóval valami ezerszer jobbat és ütősebbet várnánk ezeknek az arcoknak a filmjeitől.

0

A film összbevétele 258 691 dollár volt (imdb.com).

#1