Hugh Jackman a való életben is egy hős

Azt eddig is tudtuk, hogy Hugh Jackman nem csak remek színész, de nagyon jó fej ember is, de utóbbit most még inkább bebizonyította. A legtöbbek számára csak az X-Men filmek Loganjeként ismert színész ugyanis önkéntes munkát vállalt a rászoruló családok megsegítéséhez.

Hugh Jackman a közösségi médiában osztott meg egy képet, amelyen azt láthatjuk, amint maszkban egy farmon épp egy nehéznek tűnő ládát cipel tele frissen szüretelt zöldségekkel. A kép a Share The Harvest Farmon készült, ami New York mellett található.

A farm azt a célt tűzte ki maga elé, hogy friss, egészséges zöldségekkel látják el a rászoruló családokat, a gyerekeket, idősebbeket és a fogyatékkal élőket. Mindezt különféle segélyszervezeteken és alapítványokon keresztül oldják meg.

Hugh Jackman pedig ennél a farmnál vállalt önkéntes munkát, mivel úgy gondolta, hogy a pandémia ideje alatt különösen fontos, hogy valahogy segítsék az embereket. Amerikában soha nem látott méreteket ölt a koronavírus-járvány, ami miatt emberek milliói veszítették el a munkájukat, ezzel pedig sokaknak már az ételhez jutás is nehézzé vált.

De nem csak Hugh Jackman próbál segíteni a bajba jutottakon. Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively például 1 millió dollárt osztott szét két élelmezés segélyszervezet között az USA-ban és Kanadában. James McAvoy pedig 275 000 fontot adományozott korábban egy kampánynak, amelyben az egészségügyi dolgozóknak gyűjtöttek védőfelszerelésekre.