Hugh Jackman Rozsomákja a Doctor Strange 2-ben? Kiderülhetett a válasz

Alig kezdődött el ez az év, a Doctor Strange az őrület multiverzumában máris számos pletykát gerjeszetett. A produkció premierjéig ugyan még hátra van néhány hónap, a rajongókat azonban már most sikerült teljesen lázba hozni anélkül, hogy a Marvel nagyobb energiát fektetett volna a promóba.

Egyelőre csupán egy előzetest kaptunk a Doctor Strange folytatásához, kiszivárgott forgatási fotókat és stáblistákat viszont annál többet. Mindezek alapján pedig úgy tűnik, hogy Sam Raimi rendezése még a Végjátéknál is nagyobb sztárparádét ígér.

A stúdió persze egyelőre semmit sem erősített meg, az egyik legizgalmasabb kérdés mégis az, hogy az X-Menek közül vajon Hugh Jackman Rozsomákja is visszatér-e majd. Jackman utoljára a 2017-ben megjelent Logan - Farkasban alakította a karaktert, és nagyon úgy néz ki, hogy egy életre maga mögött is hagyta a szerepet.

A tavaly évben viszont maga a színész tett közzé egy közös fotót, amelyen ő és Kevin Feige látható, nemrégiben pedig egy interjú során szögezte le, hogy ő maga Rozsomák, senki más.

Ezt valószínűleg senki sem vonja kétségbe, noha annak lehetősége is felmerült, hogy a Doctor Strange 2 esetében csakugyan felbukkan majd Rozsomák másik variánsa, akit nem Jackman alakít majd.

Minderre biztos választ aligha kapunk a Doctor Strange 2 premierjéig, amelyre idén májusban kerül majd sor a hazai mozikban.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»