Idris Elba váltaná Will Smith-t az Öngyilkos Osztag 2-ben?

A The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag James Gunn személyében kapott új rendezőt nemrég, aki a hírek szerint egy teljesen más filmet akar majd készíteni, mint az előző rész volt, és a szereplők nagyját sem akarta megtartani.

Ezért nem érte váratlanul a rajongókat a hír, amikor kiderült, hogy Will Smith biztos nem tér majd vissza Deadshot szerepében. Röppent fel viszont olyan pletyka – ami később hamisnak bizonyult – hogy Deadshot szerepét esetleg Don Cheadle kapná. A hír nagyon heves reakciókat váltott ki a közösségi médiában, egyesek szerint a színész teljesen tönkretette volna nem csak a szerepet, hanem magát a filmet is – amire ő csak annyit reagált, hogy ha ez az egész nem lenne ennyire röhejes, akkor most nagyon rosszul érezné magát.

Viszont most új név merült fel a szereppel kapcsolatban: nem másé, mint a Don Cheadle-t nemrég befejező Idris Elba neve. Ez már rögtön egy fokkal jobban fekszik a rajongóknak, hiszen Elba eddig is többször tűnt fel hasonlóan kemény szerepekben, és talán tényleg jobban is állna neki, mint Cheadle-nek. Bár amellett a tény mellett se menjünk el, hogy a színész szerepelni fog a Macskák filmváltozatában is, ami ugye ismét egy másik készségtárat igényel majd tőle, mint az előbb említett két alkotás.

Az Öngyilkos Osztag második filmje 2021 nyarán kerül majd a mozikba, vagyis a forgatásnak lassan neki kell majd esni – alig várjuk már a végleges stáblistát.