Így festene Deadpool, ha csatlakozna a Bosszúállókhoz - Ryan Reynolds sem bánná

Egy ügyes kezű művésznek köszönhetően Deadpool csatlakozott a Bosszúállókhoz – és bár a nagyszájú szuperhős nem fog feltűnni a Bosszúállók: Végjátékban, mert addig még nagyon sok papírmunkát el kell végeznie a Disney és a Fox szakértőinek, simán elképzelhető, hogy Deadpool jövőre már felöltheti ezt a szerkót.

Ami azért, még ha csak fan art is, elég jól néz ki - még maga a színész is rögtön dobott rá egy lájkot.

A Disney CEO-ja, Bob Iger nemrég minden rajongók megnyugtatott, hogy a Disney nem szándékozik letérni a Fox által megkezdett útról, már ami a Deadpool-franchise-t illeti, így nem kell azon aggódni, hogy a figura egy gyerekbarát verziót kap.

De ha már ugyanott landolt, mint a többi Marvel-karakter, akkor simán elképzelhető, hogy végre interakcióba léphet a képregény-univerzum további tagjaival is, ami kifejezetten nagy érdeklődésre adhat okot.

Azt például sokan megnéznék, ahogy Deadpool és Wolverine ismét találkozik – ám erre vajmi kevés esély van az eredeti szereplőkkel, hiába szeretné ezt nagyon Ryan Reynolds - Hugh Jackman mereven ellenáll. De ha ő nem, akkor esetleg a Disney új Rozsomákja csak kapható lesz majd egy közös csetepatéra.

A Marvel filmes univerzuma jövőre tehát nagyon izgalmas korszak elé néz, mert olyan világok, karakterek és alkotók találkoznak ismét, akiket hosszú éveken keresztül választott el egy hatalmas jogdíj-szakadék: ám a Disney hatalmas ernyője alatt újra keresztezik egymást az útjaik.

Ha Deadpool nem is tud besegíteni most a Bosszúállóknak, távolról már üzenhet, hogy Érkezem, srácok. És így festene:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It's never too late to join the party ???? - meet you guys in the quantum realm . . . . . . #photoshop #graphicdesign #graphicdesigner #inspiration #graphics #instaartist #adobe #art #digitalartist #vscocam #artist #instaart #deadpool2 #designinspiration #rahalarts #ryanreynolds #deadpool #adobeillustrator #marvel #avengers #avengersendgame #behance #vector #avengersinfinitywar #digitalart #imagination #artoftheday

Rahal Nejraoui (@rahalarts) által megosztott bejegyzés,

Febr 6., 2019, időpont: 2:11 (PST időzóna szerint)