A múlt hét folyamán megérkezett a mozikba minden idők egyik legsikeresebb animációs filmjének, a Jégvarázs folytatása. De vajon készülhet-e élőszereplős változat a filmhez? Mondjuk a részleteket.

A Jégvarázs 2 egyáltalán nem okozott csalódást a rajongóknak, hiszen alig egy hét alatt 371 millió dollárt hozott a konyhára a készítőknek a nemzetközi bevételeket tekintve. Így persze máris felmerül a kérdés, készül-e harmadik rész, esetleg egy élőszereplős változat.

Nos, akár garantált, akár nem a folytatás vagy az élőszereplős változat, egy elszánt rajongónak máris vannak elképzelései, ki is alakíthatná Elsát legalábbis a filmváltozatban. Egy bizonyos Carlos Gzz nevű felhasználó ugyanis a napokban tett közzé egy lenyűgöző grafikát Emilia Clarke-ról, amelyen Elsaként látható. Nem is szeretnénk tovább húzni az időt, mutatjuk is:

A film producere, Peter Del Vecho és társrendezője, Jennifer Lee szinte egy hullámhosszon vannak ezt illetően, legalábbis mindketten egyetértenek abban, hogy a sztori így kerek, a két rész pedig egy teljes egészet alkot.

„Úgy érzem készen van az egész” – jegyezte meg Lee tömören egy korábbi interjú során. „Rájöttünk, hogy Anna a tündérmese tökéletes főszereplője. Egy átlagos hős, tele optimizmussal, míg Elsa tökéletesen misztikus karakter, aki a történet teljes világát megtartja a vállán” – nyilatkozta a rendező.

Jégvarázs 2 szerencsés módon nem az előző rész bevált receptjéből dolgozott, sikeresen bővítette a sztorit pusztán azzal, hogy felvetette a kérdést, honnan is lehetnek Elsának szuperképességei.