Így nézne ki valójában Luke Skywalker, ha Natalie Portman és Hayden Christensen gyermeke lenne (kép)

Még mielőtt először felfedte volna az arcát (amikor annak idején A Birodalom visszavág a mozikba került), az egész világ megtudta, hogy Darth Vader valójában Luke Skywalker apja (bár ez a felfedezés valószínűleg már a kezdetektől fogva ott volt elrejtve a nevében).

Mint tudjuk, a nagy Star Wars-saga nem időrendi sorrendben készült, így a rajongók előbb követték végig Luke coming of age/hero's journey történetét, még mielőtt megismerték volna Anakin (az apja) és Padmé (az anyja) szerelmének sztoriját.

Mivel az I., II. és III. epizódot George Lucas jó tizenöt évvel a IV., V. és VI. epizód után rendezte, az ifjú hőst alakító Mark Hamillt szükségszerűen jóval a szüleit alakító színészek előtt választották ki.

De mi történt volna, ha a Star Wars karakterei valódi fizikai tulajdonságokat örökíthettek volna át egymásra?

Mivel a mesterséges intelligencia felhasználásával kapcsolatos eszközök nemrégiben elszaporodtak a világhálón, sok rajongó most már konkrét válaszokat kaphat az ilyen jellegű kérdésekre!

Az u/samboi-art (a Star Wars Facts X fiók által) például arra volt kíváncsi, hogyan nézne ki Luke Skywalker, ha valóban Hayden Christensen és Natalie Portman fia lenne, akik az előzményfilmben Anakint és Padmét alakították.

Mint látható, a mesterséges intelligencia által generált eredmény meglehetősen hatékonyan egyesíti a két színész vonásait... Méghozzá egy olyan arccá, amely egyébként nem is áll olyan távol Mark Hamillétől.