2020.01.20   szerző: csd   hozzászólások: 0

Robert Downey Jr. biztosan nem ölti magára többé Vasember páncélját, ráadásul mindezt maga a színész is megerősítette néhány korábbi interjú alkalmával.

Mindennek ellenére már jóval korábban megjelent néhány képkocka a Fekete Özvegyből, amely alapján egyértelműen kiderül, hogy Tony Stark is helyet kap majd a történetben. Persze azonnal felmerült néhány elmélet, pontosan milyen szerepe is juthat Tonynak a cselekmény során, mindenesetre magának Downey Jr-nak is nem kis meglepetést okozott saját magát látni azokon a bizonyos képsorokon.

Ha tehát Robert Downey Jr. nem vállal több Tony Stark szerepet, ám a karakter továbbra is felbukkan az MCU-ban, akkor erre csupán az az egyetlen magyarázat létezhet, hogy a készítők vizuális trükkel oldották meg Stark jelenlétét a filmben.

„Egyébként jó lett volna, ha értesítenek minderről. Ezek szerint bármit megtehetnek mostantól, akár ez az interjú is deepfake lehet” – jegyezte meg mindehhez fűződően a színész egy interjú során.

Egy 4chan nevű anonim forrás szerint ráadásul az is tudható, hogy a rövid jelenet közvetlenül a Fekete Özvegy játékidejének elején lesz majd látható, amelyben Stark figyelmezteti Nataliat, hogy a múltja miatt a kormány sokkal nagyobb erőkkel keresi majd őt, mint a többi bosszúállót.

A Fekete Özvegyre azonban még egy kicsit várniuk kell a hazai nézőknek, hiszen a film idén, azaz 2020. április 30-án kerül majd a mozikba.