Ugyan csak néhány másodpercig szerepelt Hugh Grant (galériánkban) Az üveghagymában, ennyi mégis elég volt ahhoz, hogy sokan találgatni kezdjék, hogy az általa alakított karakter milyen kapcsolatban is áll Benoit Blanc nyomozóval.

Noha Rian Johnson rendezése kétségkívül egy igazi krimi, mindez nem jelenti azt, hogy ne hozta volna egy kicsit játékba a romantikus vígjátékok hangulatát is. Erre talán a legjobb példa az a jelenet, amikor Helen Brand felkeresi a nyomozót az otthonában, hogy segítséget kérjen tőle.

Blanc épp a fürdőkádban csücsül, amikor Philip nyit ajtót, akivel a nyomozó szemmel láthatóan együtt él. A kérdés már csak az volt, hogy pontosan milyen kapcsolat is fűzi őket egymáshoz. “Így van, James Bond felesége vagyok. Ez egy nagyon kis pillanat. Nem igazán tudom, miért akarták ezt csinálni, de mindegy, szerintem a film nagyszerű lett. Így azt gondoltam, ‘miért ne?’ Csak néhány órát vett igénybe” - mesélte Hugh Grant a Collider magazinnak.

Ennél többet persze nem szeretnék elárulni Az üveghagyma cselekményéről, hiszen a film már elérhető a Netflix műsorkínálatában.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»