Danny DeVito egy friss interjúban beszélt arról, mi is akadályozta az elmúlt években azt, hogy elkészülhessen az Ikrek folytatása.

DeVito elmondta, hogy Arnold Schwarzenegger és ő már évek óta együtt akartak dolgozni a projeketen, ezt viszont nem volt egyszerű összehozni. “Lemaradtunk az Ikrek 2-ről, mert megválasztották kormányzónak, pedig a filmet kellett volna megcsinálnia ahelyett, hogy kormányzóként folytatja” - jegyezte meg DeVito.

A színész ugyanakkor azt is elárulta, hogy Billy Crystallal közösen tervezik a Dobjuk ki anyut a vonatból folytatását, bár egyelőre szintén kérdéses, hogy össze tudják hozni majd a projekteket.

DeVito korábban elmondta, hogy reméli, hogy a mielőbb lezárul a Hollywoodban zajló sztrájk, amely sok produkció munkálatait hátráltatja. A színész jelenleg egyébként a I Need That című Broadway-darabban játszik lánya, Lucy DeVito oldalán.

76 Ikrek  (1988)

krimi | vígjáték

Julius egy nap tudomást szerez róla, hogy van egy ikertestvére. Felkerekedik, hogy megtalálja őt, és rá is lel, azonban a testvér, Vincent nem egészen olyan, mint ahogy várta. Míg... több»