Ilyen lenne Robbie Williams az Aladdin kék Dzsinnjeként

Ahol a szükség, ott közel a segítség: az elképesztően élethű munkáiról ismert BossLogic Instagram-felhasználó mostanában elég nagyot megy a neten. A művészt főleg arról ismerni, hogy híres színészeket rajzol meg lehetséges szerepekben, és az eredmény általában elég jó.

Most az internet népének egy viszonylag friss, de annál erősebb vágyát teljesítette: megalkotta Robin Williams kék dzsinnjét. Ha valaki netán lemaradt volna az előző eseményekről: a Disney végre megjelentette az idén érkező, élőszereplős Aladdin első előzetesét, amelyben végre vethettünk egy pillantást Will Smith kék dzsinnjére.

És bár ne tettük volna: az eredeti rajzfilmért rajongó, azóta felnőtt közönség teljesen kiborult azon, hogy néz ki a karakter.

Arra természetesen számítani lehetett, hogy milliók ízlését nem lehet egy az egyben kiszolgálni, de talán még a stúdiót is meglephette, milyen heves ellenérzéseket váltott ki a dzsinn alakja. Smith nagyon óvatos volt, amikor elvállalta a munkát: tisztában volt vele, hogy a klasszikus rajzfilm készítésekor Williams szabad kezet kapott, és nagyban beleszólhatott a karakter alakulásába is, nem csak a szövegébe. A színész tehetsége és az organikusan fejlődő szerep annyira emlékezetesre sikerült, hogy ezt nem lehet helyettesíteni. Épp ezért Smith inkább a dzsinn egy új verzióját próbálta megalkotni, saját értelmezésében és eszközkészletével, hiszen ő is maximális tisztelettel állt a 2014-ben elhunyt színész munkásságához.

De nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a közönség szerint a vizuális szakemberek végeztek csapnivaló munkát, és nem igazán sikerült megtalálniuk a megfelelő arányt a kedves és ijesztő, a menő és szánalmas, illetve a hihető és túlságosan mű tengelyeken.

És ekkor jött BossLogic, aki gyorsan összedobott egy artwork-öt Robin Williamsszel és a kék dzsinnel, hogy egy kicsit helyreálljon az univerzum egyensúlya.

Ha már a filmbe nem ez kerül:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Still missing the OG #genie #Aladdin #robbinwilliams

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Febr 12., 2019, időpont: 4:28 (PST időzóna szerint)