Újabb jelenetfotók az Assassin’s Creed-filmhezA kép forrása: EW.com

Jövőre a mozikban a nagysikerű videojáték adaptációja.

Az Assassin's Creed minden idők egyik legtöbbet értékesített videojátéka, melyet világszerte 73 millió példányban értékesítette. A franchise az első rész óta több regénnyel, animációs kisfilmmel és képregénnyel bővült, jövőre pedig jön az első mozifilm, ráadásul nem is akármilyen stábbal.

Eddig nem láthattunk túl sokat a filmből, és ugyan az első előzetesre is várnunk kell még, újabb jelenetfotók érkeztek, melyeken teljes öltözékében láthatjuk Michael Fassbendert. Ami a történetet illeti, egy egyszerű csapost foglyul ejtenek egy hatalmas vállalat emberi, és akarata ellenére betuszkolják egy gépbe, melyet Animusnak hívnak. A férfi előtt feltárulnak őseinek emlékei – legtöbbjük Assassin volt –, melyek segítségével meg kell találnia egy ősi, hatalmas erejű tárgyat.

A filmet az a Justin Kurzel rendezi, aki idén egy igen erős Macbeth adaptációval tette le a névjegyét, szintén Fassbender főszereplésével. A további szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Marion CotillardBrendan Gleeson és Jeremy Irons.

Az Assassin's Creed előreláthatólag jövő decemberben debütál a hazai mozikban. A kattintás után már most számos érdekességgel várunk a film kapcsán. Még több fotóra vagy kíváncsi? Kattints a lenti adatlapra.

60 Assassin's Creed  (2016)

(33) (47)

akció | kaland | sci-fi

Netflix | HBO Max

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti... több»