Improvizáció volt a Bosszúállók 3 legviccesebb sora

A 2018-ban mozikba került Bosszúállók: Végtelen háború egy új fejezet kezdetét nyitotta meg az MCU-ban, a produkcióval kapcsolatban pedig még a mai napig látnak napvilágot érdekességek.

Az egyik kedvencünk ezek közül Benedict Cumberbatch 'vallomása', mely szerint a film egyik legfeszültebb pillanatában rögtönözte a szöveget. Az a jelenet ugyanis, amikor Vasember és Doctor Strange először találkoznak, tartalmazott egy improvizált mondatot is.

“Védem a világát, baromarcú” - hangzik el a “kulcsmondat”, amelyen maga Cumberbatch is megütközött a felvétel során.

“Emlékszem, amikor kimondtam ezt a szót, egy teljes láncreakciót indított el. Istenem, tényleg ‘baromarcúnak’ neveztem Vasembert? Végül meghagyták ezt a változatot a filmben. Egyébként jó móka ilyesmit előhúzni egy filmben” - jegyezte meg a színész.

Nos, csak bízni tudunk abban, hogy Cumberbatch minél több ilyet húz majd elő a tarsolyából Doctor Strange-ként az MCU következő filmjeiben.

Ha biztos akarsz lenni benne, hogy nem maradtál le Cumberbatch valamelyik, az utóbbi években forgatott filmjeiről, lapozd át a galériánkat!

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek... több»