Indiából perelnék a Netflixet az Agymenők miatt

Egy politikai kommentátor perrel fenyegette meg a Netflixet azzal, hogy távolítsa el az Agymenők című sorozatot a tartalomkínálatából, mindezt a sorozat második évadában látható egyik jelenet miatt.

A kérdéses jelenetben Sheldon Cooper (Jim Parsons) és Raj Koothrapalli (Kunal Nayyar) a kanapén ülve nézik a Kaho Naa ... Pyaar Hai -  Mondd... hogy szerelem" című filmet. Sheldon ekkor felveti, hogy a filmben szereplő Aishwarya Rai csak a “Madhuri Dixit szegény ember változata”. Raj azonban erre a következőképpen válaszol: “Aishwarya Rai egy istennő, Madhuri Dixit pedig ehhez képest egy leprás prostituált”.

A geg valójában Sheldon és Raj rovására van szánva, akik szeretnek hencegni azzal, hogy mindent tudnak a bollywoodi filmgyártásról, így a szóban forgó Mondd…hogy szerelem című filmben valójában Ameesha Patel játszik. 

A legtöbbek számára jó eséllyel egyébként is értelmezhetetlen a jelenet, így egy komolyabb jogi folyamat következtében is a Netflixnek legfeljebb ki kellene sípolnia a neveket, már ha az elhangzott színésznők közül bármelyik szeretne csakugyan perelni.

91 Agymenők  (2006)

romantikus | vígjáték

Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) és Sheldon Cooper (Jim Parson) valódi csodabogarak. Mindketten a Caltech kutatói, ráadásul pasadenai lakásukat is közösen bérelik, egyvalamiben... több»