Instagramon vallott szerelmet Britney Spears Robert Downey Jr.-nak

Úgy tűnik Britney Spears az elmúlt hetek bezártsága során új filmes kedvenceket fedezhetett fel magának, amelynek hangot is adott egy instabejegyzésben.

A popsztárt ugyanis nem csupán teljesen lenyűgözte Robert Downey Jr. legutóbbi alakítása, hanem egy bele is szeretett a karakterbe. Igen, a Dolittle-ről van szó, amely enyhén szólva se váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Számos rajongó és persze kritikus adott hangot csalódottságának már a Dolittle megjelenését követően, persze a biztosítékot a film egyik zárójelenete vágta ki igazán soknál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This movie is a must see !!! @RobertDowneyJr is so genuine you fall in love with him ….. the animal characters are hilarious and there seems to be a Special Tone throughout the whole movie which I find hard to find these days ????????????????. So if you watch this movie and you're as enamored as I was with his jackets and clothing …. don’t get lost like I did ???? just remember he’s a man who can speak to animals and he’s brilliant ???????????????????????????? !!!!! Pss …. how long has it been since you’ve seen what you’ve wanted to see ….. I can’t even count how many movies I’ve watched in this quarantine so far ???????????????????????? !!!!!

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés, Ápr 8., 2020, időpont: 4:03 (PDT időzóna szerint)

Birtney azonban teljesen másként fogadta a filmet: “Ezt látnotok kell! Robert Downey Jr. annyira zseniális, hogy egyszerűen belészerettek majd. Az állatok karakterei nagyszerűek, és az egész egy nagyon különleges tónust üt meg, amely ritka manapság. Szóval, ha megnézed ezt a filmet és beleszeretsz az öltözködésével együtt, próbálj meg nem beleveszni, ahogy én. Csak emlékezz arra, hogy ő egy olyan férfi, aki beszél az állatok nyelvén” - olvasható többek között a bejegyzés szövegében.

A Dolittle készítőinek valószínűleg szívmelengető lehet Britney sorait olvasni azok után, hogy a film igencsak kemény kritikákat kapott.