A héten a hazai mozikba is megérkezik  a Kék Bogár, amely a Warner Bros. reménységei szerint akár a Barbie-t is letaszíthatja a trónról.

Merthogy a stúdió Angel Manuel Soto rendezésétől 25-32 millió dolláros bevételt vár a nyitóhétvégén, az sem mellékes, hogy a film 3850 moziban kerül bemutatásra az Egyesült Államokban. Ez lesz a harmadik DC-film, amely ebben az évben a mozikba kerül, ugyanakkor mondani se kell, hogy a márciusban bemutatott Shazam 2 - Az istenek haragja és a júniusban debütált Flash – A Villám enyhén szólva is keserű szájízt hagyott maga után.

A Kék Bogár egyébként 125 millió dollárjába került a Warnernek, így csakugyan szükség lesz egy erős nyitásra, a már említett Barbie ráadásul ötödik hete vezeti a bevételi listákat, az amerikai mozikban eddig 531 millió dollárt kalapozott össze.

Ugyanezen a héten mutatja be az Universal a Kivert kutyákat, amelynek eredeti szinkronszerepeiben többek között Jamie Foxx, Isla Fisher és Will Ferrell hallhatók. Mindkét filmmel kapcsolatban viszont némi aggodalomra adhat okot, hogy a jelenleg is zajló írók és színészek sztrájkja miatt a produkciókban résztvevő sztárok nem reklámozhatták a megjelenéseket.

59 Kék Bogár  (2023)

akció | kaland | sci-fi

Jaime Reyes (Xolo Maridueña) egy mexikói gyökerekkel rendelkező fiatal amerikai, aki Texas állambeli El Pasóban él. Amikor egy nap hazaér az iskolából, felfedez egy furcsa kis... több»