Itt az első fotó a Freddie Mercury életrajzi filmből!

Rami Malek alakítja a Queen legendás frontemberét.

Befutott az első fotó a hosszú évek óta készülő Freddie Mercury életrajzi filmhez, melyen végre a saját szemünkkel láthatjuk, mire is számíthatunk Rami Malektől, már ami a külsőségeket illeti.

A Bohemian Rhapsody eredetileg Sacha Baron Cohen főszereplésével készült volna, de a színész olyannyira nem volt megelégedve a forgatókönyvvel (abból ugyanis állítólag hiányoznak az átbulizott éjszakák történetei, a rock and roll életstílus, és túlságosan egysíkúan mutatja be a főszereplőt), hogy végül visszalépett a projekttől. Ezt követően a munkálatok egy időre leálltak, mígnem Rami Malek személyében megtalálta a stúdió az ideális jelöltet.

Az alábbi fotón, mely az 1985-ös Live Aid-et idézi fel Malek elég hitelesnek tűnik, és bár igazán kiváló képességű színészről van szó, azért még korai lenne díjakat vizionálni. A fotó mindenesetre ígéretes, reméljük, hogy hamarosabb újabbak követik majd.

Malek elég kemény felkészülésen van túl, ugyanis nem csak táncolnia és színészkednie kell, hanem természetesen énekelni is. A Bryan Singer rendezésében készülő Bohemian Rhapsody 2018. december 25-től látható a mozikban.