Itt az első hivatalos fotó az új Pókember-filmből

A brazil Comic-Con látogatói kifejezetten szerencsésnek mondhatják magukat, nekik ugyanis már volt alkalmuk látni a Pókember – Idegenben trailerét – ami viszont a várakozásokkal ellentétben nem került fel rögtön az internetre. Sőt, még most sem, úgyhogy arra, hogy mi is láthassuk, még várni kell egy kicsit.

A Marvel szokásához híven egyrészt titkolózik, másrészt addig feszíti a várakozás húrját, ameddig csak lehet. Viszont azt mi is megtudhattuk, hogyan fest majd Peter Parker egy igazi, szénfekete, lopakodó ruhában – illetve ehhez kapcsolódóan pár apró részletet a trailer mozzanataiból, amik adhatnak némi támpontot ahhoz, hogyan is képzeljük el a filmet.

A trailerben Nick Fury meglátogatja Peter Parkert, illetve kiderül az is, hogy Parker Európába utazik, és csomagoláskor úgy dönt, hogy otthon hagyja a pókjelmezt. Vagyis a fekete szett, amiben a fotón feszít, máshogy került a birtokába – talán épp Nick Fury adta neki. És ha igen, akkor az egy S.H.I.E.L.D. ruha, és számíthatunk rá, hogy vannak olyan különleges és rejtett képességei, mint a Stark-féle szettnek.

Tom Holland nemrég egy tévéműsorban is megmutatta, hogy milyen lesz majd az új Pókember-ruha, ami kapott egy kis ráncfelvarrást, és az új design nem sötétkék és piros, hanem fekete és piros színekben pompázik majd. A különleges tartozékait persze csak a filmből ismerhetjük majd meg.

A trailerben felbukkan a teljes jelmezt viselő Mysterio is, tehát valóban érdemes majd megnézni, amikor végre az egyszerű, halandó ember számára is elérhetővé válik. Addig is – itt van a ninja-szerű Pókember: