2018.01.12   szerző: hp   hozzászólások: 0

A fotó mellé befutott egy Venom-videó a brazíliai Comic-Conról.

Itt az első kép Tom Hardyról a Venomból

Napról napra egyre többet tudunk meg az idei év talán legjobban várt képregényfilmjéről, a Venomról, melynek főbb szerepében Tom Hardyt láthatjuk majd. Az első hivatalos fotón természetesen maga Hardy látható Eddige Borckként.

Azonban nem ez az egyetlen újdonság a Sao Paulo-i Comic-Conról, ahol az alkotók leleplezték a hivatalos logót is, és a rendező is elárult egy-két részletet a produkcióról.

Ruben Fleischer elmondása szerint a sztorit a Lethal Protector és a Planet of the Symbiotes képregényszál cselekménye inspirálta. Arra a kérdésre, hogy mire számíthatunk a filmtől egyszerű, de lényegretörő választ adott: eszement akciót, Venom fekete humorát és Tom Hardy páratlan alakítását. A videóban feltűnt Tom Hardy is, aki üdvözölte a brazíliai rajongókat, és egyúttal bemutatta a film logóját is.

Hardyn kívül a Venom főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Tom HardyWoody HarrelsonMichelle WilliamsRiz AhmedJenny SlateScott HazeReid Scottés  Michelle Lee. A film ősszel a hazai mozikban.

73 Venom  (2018)

akció | horror | sci-fi

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock (Tom Hardy), fotós, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám... több»