Izgalmas fordulatot sejtet az új Predator-film szinopszisaA kép forrása: https://screenrant.com/shane-black-predator-movie-synopsis/

A Predator-rajongók fellélegezhetnek egy kicsit – hiszen azt elmúlt hónapokban sokan azon aggódtak, hogy a az idén év végén bemutatandó Predator - A ragadozó-film esetleg nem üti meg a mércét. Netán tönkreteszi a Ragadozó-filmek eddigi hagyatékát. Vagy, ami még rosszabb:  Shane Black rendező annyira szeretne megfelelni az elvárásoknak, hogy csak egy sima reboot-ot készít, ami ugyanabba a csapdába esik, mint minden eddigi folytatás: nem kezd semmi újat az alapanyaggal.

A félelmek természetesen nem alaptalanok: miután a Disney bekebelezte a Fox Studios-t, és több hír szólt arról, hogy a filmet újra forgatják és újravágják, úgy tűnt, hogy a forgatás nem zajlik zökkenőmentesen.

Ám most megjelent a film hivatalos szinopszisa, ami némi bizakodásra adhat okot: a történet szerint az űr legfélelmetesebb ragadozója egy amerikai kisvárosba érkezik, ám most erősebb, okosabb és halálosabb, mint legutóbb volt, mert saját DNS-ét idegen fajok előnyös tulajdonságaival turbózta fel. Amikor egy kissrác észreveszi érkezését, már csak egy csapat szedett-vedett exkatona és egy mogorva, természettudományokat oktató tanáron múlhat az emberiség sorsa.

Vagyis úgy tűnik, hogy az eredeti film egyik színészéből forgatókönyvíróvá, majd rendezővé avanzsált Black szeretne valami új színt vinni az alapanyagba, ami mindenképpen dicséretes próbálkozás: hamarosan kiderül, hogy sikerült-e neki.