Jamie Foxxról eddig is tudtuk, mennyire sokoldalú előadóművész. A színész ezúttal egy olyan Trump imitációt adott elő, amitől bárkinek leesik az álla.

Foxx a Rap Radar podcast vendége volt, amelyben legújabb filmjét a Nappali műszakot promózta. A műsor további vendégei Snoop Dogg, Dave Franco és Peter Stormare voltak, egy illusztris nevekből álló társaságban pedig sok minden szóba kerül.

Snoop Dogg közbenjárásával Donald Trump az Egyesült Államok elnökeként 2021. január 19-én megváltoztatta Michael "Harry-O" Harris, a Death Row Records társalapítójának börtönbüntetését.

“Ismerem Harry-O-t. Ő egy nagyszerű ember. Annak idején nem tudott rám szavazni. Most már szavazhat rám, ha egyszer kikerül” - mondja Foxx a videóban Trump megszólalásában.

“Imádom a Death Row Recordsot. Elnézést! Elnézést!. Fake news. Imádom a Death Row-t” - folytatja Foxx, miután arról kérdezik, szereti-e egyáltalán a Death Row Recordsot.

A beszélgetésről készült felvételt lentebb tekinthetitek meg.

 

akció | fantasy | vígjáték

Egy keményen dolgozó, munkás apuka története, aki csak jó életet akar biztosítani a gyors észjárású 8 éves lányának. San Fernandóban végzett medencetisztítói munkája csak... több»