2018.10.11   szerző: Varga_Júlia   hozzászólások: 0

James Gunn Twitter-bortánya csillapodni látszik, miután a Guardians of the Galaxy: Inferno-ból kirúgták ugyan, mint rendező, de nemrég felröppent a hír, hogy ő írja, és lehet, hogy még rendezi is a Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2-t – ami sok rajongó számára jó hír lehet, hiszen az előző résszel kevesen voltak kibékülve, és nagyon várnának már egy jó filmet.

Jared Leto visszamondja Joker szerepét?

Ám úgy tűnik, hogy ebbe is beleszól a rendező nagy szája, aki előszeretettel osztja meg véleményét és gondolatait a Twitteren. Bejegyzéseiből világosan kitűnik ugyanis, hogy nincs túl jó véleménnyel Jared Letoról, aki a film egyik főszereplőjeként Jokert alakítja a történetben.

Kettejük között tehát húzódik némi ellentét, mert a rendező nem egyszer csinált viccet a színészből, és bár egyikük sem kommentelte még az esetet nyilvánosan, az biztos, hogy a színész tud Gunn csípős megjegyzéseiről – és a rendező is tud arról, hogy Letoval kéne együtt dolgoznia.

A dolognak sokféle kimenetele lehet: a színész még simán dönthet úgy, hogy nem hajlandó együtt dolgozni a rendezővel – akire most egyébként is sokan fújnak nem igazán átgondolt viccei miatt -, és a stúdió dönthet úgy, hogy végül nem Gunnt ülteti a rendezői székbe, csak forgatókönyvírónak tartják meg a munka jó hangulatára való tekintettel.

Vagy – és eddig ez tűnik a legkevésbé valószínűnek – a két celeb szépen és nyilvánosan elássa a csatabárdot és kibékül.