Jared Leto visszamondja Joker szerepét?

James Gunn Twitter-bortánya csillapodni látszik, miután a Guardians of the Galaxy: Inferno-ból kirúgták ugyan, mint rendező, de nemrég felröppent a hír, hogy ő írja, és lehet, hogy még rendezi is a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag-t – ami sok rajongó számára jó hír lehet, hiszen az előző résszel kevesen voltak kibékülve, és nagyon várnának már egy jó filmet.

Ám úgy tűnik, hogy ebbe is beleszól a rendező nagy szája, aki előszeretettel osztja meg véleményét és gondolatait a Twitteren. Bejegyzéseiből világosan kitűnik ugyanis, hogy nincs túl jó véleménnyel Jared Letoról, aki a film egyik főszereplőjeként Jokert alakítja a történetben.

Kettejük között tehát húzódik némi ellentét, mert a rendező nem egyszer csinált viccet a színészből, és bár egyikük sem kommentelte még az esetet nyilvánosan, az biztos, hogy a színész tud Gunn csípős megjegyzéseiről – és a rendező is tud arról, hogy Letoval kéne együtt dolgoznia.

A dolognak sokféle kimenetele lehet: a színész még simán dönthet úgy, hogy nem hajlandó együtt dolgozni a rendezővel – akire most egyébként is sokan fújnak nem igazán átgondolt viccei miatt -, és a stúdió dönthet úgy, hogy végül nem Gunnt ülteti a rendezői székbe, csak forgatókönyvírónak tartják meg a munka jó hangulatára való tekintettel.

Vagy – és eddig ez tűnik a legkevésbé valószínűnek – a két celeb szépen és nyilvánosan elássa a csatabárdot és kibékül.