Jason Momoa (galériánkban) a jó ügy érdekében változtatott a frizuráján. Nézd meg a videót idelent!

Jason Momoa, az Aquaman sztárja nagy feltűnést keltett a közösségi médiában az új frizurájával.

A színész egy, a szívéhez közel álló ügy támogatásának ürügyén vágatta le a haját, és a folyamatot egy Instagramra feltöltött videóban dokumentálta szeptember 5-én. 

"Add ide azokat a copfokat" - mondta a fodrászának, mielőtt felemelte a levágott tincseket. "Leborotválom a hajat. Ohhhh ember! Még a szelet sem éreztem."

Miközben Momoa haját vágják a videóban, a színész arra biztatja a nézőket,  hogy iktassák ki az egyszer használatos műanyagokat az életükből.

"Elegem van ezekből a műanyag palackokból. Le kell állnunk" - folytatta a sztár. "Műanyag villák, az összes ilyen szarság. Mindez a földünkbe kerül. Az óceánunkba kerül. Épp Hawaii-n vagyok, és ahogy látom, hogy mi minden van az óceánban, az annyira lehangoló. Szóval kérlek, bármit, amit megtehetsz, hogy eltüntesd az egyszer használatos műanyagot az életedben, segíts nekem....A műanyag palackok nevetségesek. Hozd a kulacsodat, vagy most már mindenki alumíniumot gyárt, ami fantasztikus. Szóval, aloha. Folytatjuk tovább."

Momoa nem először hívja fel a figyelmet az ügyre. 2019-ben leborotválta jellegzetes szakállát, és az újrahasznosítható alumínium használatának szükségességéről beszélt. Akkoriban jelentette be a Mananalu nevű cégének elindítását is, amely alumínium palackban árul ivóvizet.

A színészt legközelebb az Álomország fantasyben láthatjuk a Netflixen, melyhez a közelmúltban érkezett meg az első magyar feliratos előzetes. Azt is megtalálod idelent.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy fiatal lány felfedez egy titkos térképet Slumberland álomvilágához, és egy különc törvényen kívüli segítségével átutazik az álmokon és elmenekül a rémálmok elől,... több»