Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Álomország (2022)

Slumberland
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
9
Videók

Galéria (8)

Jason Momoa
Jason Momoa
Marlow Barkley
Marlow Barkley
Marlow Barkley
Jason Momoa
Marlow Barkley
Jason Momoa
Marlow Barkley
Jason Momoa
Jason Momoa

Videók (9)

 
RigbyTheMad   2022. 11. 26.

legújabb vélemény

0

Valahogy gondoltam, hogy amiben ez a fickó játszik, az nem igazán lesz jó. És igazam is lett. Mivel egyáltalán nem áll jó neki egy ilyen szerep (más sem). Egyszerűen nagyon nagy ripacs volt benne. Nem volt egy normális pillanata sem a filmben. Tenyérbemászó volt végig. Kár, hogy nem más játszotta a szerepet!

 
Artemisia   2022. 11. 20.

a nap véleménye

2
Édes álmok

A Netlfix nagyszabásúnak szánt fantasy filmjéhez egy 117 éves képregényt ( Winsor McCay Litte Nemo in Slumberland című, 1905-ben kiadott művét), amiben beleoltotta Christopher Nolan Eredet-ét, majd megspékelte egy kis Mátrix-os beütéssel, valamint Ja... teljes kritika»

 
JRD   2022. 11. 23.

0
Csak Momoa miatt 3*

Nem is tudom. Nagyon vártam ezt a filmet. Nem kellett volna. Láttunk már olyat, hogy egy színész viszi a hátán a teljes produkciót, de itt most Momoa sem tudott csodát tenni. Érdekes volt maga a karakter, amit megformált, bár néha úgy éreztem, hogy a színész ezzel a szerepvállalással mellé lőtt. Pedig jól hozta a figurát. Maga a film egyébként amolyan semmilyenre sikerült. Nem mondom, hogy kihagyhatatlan, de talán egyszer meg lehet nézni. De ne hallgass rám: nézd meg és majd eldöntöd magad! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
hedva   2022. 11. 18.

1

Aranyos film, megható is valahol, szerintem nincs vele semmi baj - természetesen nem nevezném filmművészeti remekműnek.

 
freeman   2022. 11. 20.

0

Semmi extra.

 
valaja   2022. 11. 17.

0

Tíz pont a CGI és látványvilág miatt, de egy pont, mert feleslegesen elhúzták és túlságosan melodramatikus. Mondjuk, hogy közepes.