75 Aquaman  (2018)

Lássuk be, Jason Momoa nem az a szuperhős színész, akinek állandóan formában kell lennie az év minden napján. A színész jelenleg a vakációját tölti Olaszországban, ahol egy lesifotósnak sikerült strandolás közben lekapnia őt.

A fotón szemmel láthatóan az Aquaman sztárja felszedett néhány kilót magára, ennek ellenére elmondható, hogy továbbra is remek formában van. Mindez persze nem szabott gátat annak, hogy néhányan egyszerűen nekimenjenek a Momoa-nak, és a külsejét illetően néhány maróbb véleménnyel illessék, többek között azzal, hogy „aputeste” van.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What else could you need on a holiday weekend? Jason Momoa and Lisa Bonet vacationed in Venice and the photos are must see???? Tap the bio for more! (????: MEGA/AMA)

Us Weekly (@usweekly) által megosztott bejegyzés,

Júl 3., 2019, időpont: 4:36 (PDT időzóna szerint)

Persze jó néhányan akadtak olyanok is, akik megvédték a színészt, mondván „ha ilyen egy aputest, akkor nagyon szeretnének így kinézni”. Korábban a Bosszúállók: Végjátékban Chris Hemsworth okozott nem kis meglepetést a nézőknek, amikor egy súlyosan elhízott Thorként bukkant fel a filmben. A színész elmondta, rettenetesen élvezte a szerepet abban a formában.

Visszatérve Momoa-ra, alighanem még így is sokan vannak, akik irigykedhetnek a külsejére, hiszen egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ne tudna bármikor megszabadulni az apróbb „feleslegtől”.