2018.08.10   szerző: hp   hozzászólások: 0

A színészi elhivatottságnak különféle fokozatai vannak. A legenda szerint Brad Pitt kihúzatta az első két fogát Guy Ritchie egyik filmje kedvéért, de a legnagyobb filmek Los Angeles-i premierjének mindig helyt adó Chinese Theatre előtti vörös szőnyegen Jason Statham elárulta, hogy van, amiben túlszárnyalja a kollégáját. A  Meg – Az őscápa (The Meg, hazai bemutató: augusztus 9.) gálabemutatóján azt mondta: az elképesztően nagy, ősvilágból itt maradt cápa és az ő küzdelmét bemutató filmre úgy készült, hogy védőfelszerelés nélkül úszkált bikacápák között.

Jason Statham cápákkal úszott

– Már csak azért is szükségem volt a felkészülésre, mert a forgatáson semmit nem láttam, nem tettek nekünk semmit oda – nyilatkozta Jason Statham. – Az óriáscápa csak digitálisan létezik. Jó néhány hónapon át küzdöttem, menekültem egy 26 méteres cápa elől, ami akkor még csak a fejemben létezett… szóval, örülök, hogy addigra láttam már közelről cápát. De nagyon közelről.

– Valaha ez a cápa volt a Föld legnagyobb ragadozója – mondta erre sejtelmesen a film A nemzet aranyá-ról is híres rendezője, Jon Turteltaub. – És nincs rá bizonyíték, hogy kihalt volna. Ki tudja, talán igaz a történetünk…

akció | horror | sci-fi | thriller

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a... több»

(IC Press)