JÁTSSZ és NYERJ 4 főre szóló mozijegyet A rosszfiúkra!

Az elsők között szeretnéd látni az év legviccesebbnek ígérkező animációs filmjét, A rosszfiúkat? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna játékához, hogy a Tiéd lehessen az 3 darab 4 főre szóló családi mozijegy egyike!

Március 24-től országszerte látható a hazai mozikban a zseniálisnak ígérkező animációs film,

A történet öt hírhedt rosszfiúról szól, akik egész életükben bankokat raboltak, most viszont életük legnagyobb kihívása elé kerülnek: elhatározzák, hogy jó útra térnek. 

A film alapjául Aaron Blabey bestseller sorozata szolgált, melyet 8,2 milliós példányszámban adtak el világszerete, és ha még ez sem elég jó ajánlólevél, a rendezői széket a Kung Fu Panda animációs szakembere, Pierre Perifel foglalta el, míg a forgatókönyvet a Trópusi vihart (!) is jegyző Etan Cohen írta.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzésünkhöz (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a péntek déli (március 18., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Aréna 14-es termében kerül sor március 23-án, 18:00 órai kezdettel.

akció | animáció | családi | kaland | krimi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A film cselekménye félreértett gazemberek, név szerint Mr. Wolf, Piranha, Snake, Shark és Ms. Tarantula köré épül. A bűnözésben megfáradt gonosztevők úgy döntenek, itt az... több»