Az elsők között szeretnéd látni a nagysikerű Downton Abbey folytatását, az Egy új korszakot? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Április 28-tól látható a hazai mozikban az izgalmakban bővelkedő romantikus film, a Downton Abbey: Egy új korszak, melyet most premier előtt láthatsz a partnereddel.

A történet szerint Violet bejelentése után minden a feje tetejére áll, ugyanis kiderül, hogy a nő birtokába került egy dél-franciaországi tengerpatri villa. A család tagjai közül többen rögtön kapnak az alkalmon, hogy felfedezzék a napsütötte vidéket, miközben odahaza egy sikeres producer azt tervezi, hogy Downtonban forgatja le legújabb filmjét. Ehhez azonban a helyieknek is lesz néhány szavuk.

A Downton Abbey népszerű szereplőgárdájához az új filmre Laura Haddock, Nathalie Baye, Hugh Dancy és Dominic West is csatlakozott

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzésünkhöz (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a holnap déli (április 22., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor április 27-én (szerda).

Sok szerencsét kívánunk! 

dráma | romantikus

Miután Nagy-Britannia királynője látogatást tett a Crawley családnál, nehéz volt elhinni, hogy a dolgok ugyanúgy folytatódhatnak, mint korábban. Érkezik a 2019-es Downton Abbey... több»