FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseinknek: stomachhJocpappadandelion1983irongozuildikomeiszter. Köszönjük, hogy ezúttal is ennyien velünk játszottatok. Tartsatok velünk legközelebb is.

Ezen a héten végre a mozikban az év egyik legviccesebb vígjátékának ígérkező Bazi nagy görög lagzi 3! Szeretnéd az elsők között látni Nia Vardalos filmjét, mely 7 évvel az előző rész után érkezik? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Szeptember 7-én végre a hazai mozikban a Bazi nagy görög lagzi 3, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A vadonatúj történet középpontjában ismét a Portokalos család áll, akik visszautaznak Görögországba, hogy egyesítsék a családot. Váratlan fordulatok, romantikus és nagy kaland vár rájuk ebben a szívmelengető, fergetegesen vicces sztoriban.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a péntek déli (szeptember 5., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2022. szeptember 6-án (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2024.04.08.)

A nagysikerű vigjáték harmaik felvonásában folytatódik Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) fergeteges története. A folytatásban egy görögországi esküvő van napirenden,... több»