Frissítve: Gratulálunk a nyerteseinknek: Bakugan, Candy, Jocpappa, Schaum Nikolett, Kenez. Köszönjük, hogy ezúttal is ennyien velünk játszottatok. Tartsatok velünk legközelebb is.

2023.10.03   olvasottság: <1000x   szerző: hp  

Jövő a héten végre a mozikban az év legjobban várt horrorja, Az ördögűző: A hívő, mellyel David Gordon Green a Halloween franchise után egy újabb kultikus szériát támaszthat fel. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen az 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Október 12-én végre a hazai mozikban Az ördögűző: A hívő, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A történet szerint Victor Fielding 12 évvel a felesége tragikus halála után egyedül neveli lányát, Angelát. De amikor Angela és barátnője, Katherine eltűnik és három nap múlva térnek vissza anélkül, hogy emlékeznének a történtekre, Victor kénytelen szembenézni a gonosszal. A férfi az egyetlen emberhez fordul, aki már találkozott hasonlóval, ő nem más, mint Chris MacNeil. 

Az Oscar-díjas Ellen Burstyn ismét MacNeil szerepében tűnik fel, az 1973-as film óta először. 

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (október 5., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2023. október 10-én (szerda) 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

horror

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»