Játssz és NYERJ páros mozijegyet Harrison Ford új filmjére, A vadon hívó szavára

Csütörtöktől a hazai mozikban a Jack London legnépszerűbb regényén alapuló A vadon hívó szava legújabb adaptációja, ezúttal Harrison Ford főszereplésével. Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni a filmet, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából egy páros mozijegy keresi a gazdáját.

Új filmmel rukkolt elő a zseniális Így neveld a sárkányodat 3 Oscar-díjra jelölt rendezője,  Christopher Sanders, mely újra feleleveníti az elragadó szánhúzó kutya történetét. Buck kénytelen búcsút inteni a kedvencek áloméletének, amikor az éppen kitörő aranyláz idején kaliforniai otthonából kiszakítva a Yukon sivár vidékére kerül. Új világ tárul fel előtte, egy szánhúzó csapat tagjaként, majd falkavezéreként ismeretlen kalandok várnak rá, míg végül önállósodik és valódi értelmet nyer az élete.

Ha Te sem szeretnél lemaradni A vadon hívó szava-ról, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2020. február 19.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Sok szerencsét kívánunk!