Javier Bardem nem csupán akkor ad bele mindent, ha egy szerepről, hanem születésnapi meglepetésről van szó.

Bardem és Daniel Craig születésnapja között csupán egy nap különbség van, így Bardem egy friss beszélgetés során elárulta, hogy annak idején a Skyfall egyik forgatási szünetében Bond-lánynak öltözött, majd tortából kiugorva énekelte el Marilyn Monroe stílusában a Boldog szülinapot kezdetű dalocskát.

Az Oscar-díjas színész mindezt a közelmúltban megjelent Az élet Ricardóéknál kapcsán mondta el, hogy a casting során azt kérték tőle, hogy énekeljen. 

“A lehetőség, hogy együtt dolgozhattunk, egy valóra vált álom volt” - jegyezte meg egyébként Craig, akinek saját bevallása szerint a Skyfall óta hiányzik a közös munka Bardemmel, persze mindehhez aligha van köze pályatársa “meglepetésének”, mindenesetre a kritikusok és a rajongók is egyaránt a Skyfallt tartják az elmúlt évek legjobb James Bond filmjének, amelyhez a páros kiemelkedő alakításának is sok köze van.

akció | kaland | thriller

Támadás éri az MI6 főépületét, M-et pedig utoléri sötét múltja. James Bondnak be kell bizonyítania, hogy hű a feletteséhez és MI6-hez.  A 007-es ügynöknek szembe kell... több»