Jenna Ortega ismét lenyűgözte a rajongókat. A Wednesday sztárja a Párizsi Divathéten lélegzetelállító ruhában jelent meg.

A fiatal színésznő egy sötét, hátul kivágott ruhát viselt, amely frizurája köré volt tekerve. Mindkét csuklóján arany karkötőket, az arcán pedig rendkívül diszkrét sminket viselt. Ortega az est folyamán részt vett a Saint Laurent Menswear Fall-Winter 2023-2024 bemutatóján is.

A tavaly bemutatott Wednesday hatalmas sikert aratott a Netflixen, ráadásul Jenna Ortega számára is hatalmas áttörést hozott, így tényleg csak idő kérdése volt, hogy a széria készítői bejelentsék a második évadot.

“Hihetetlen volt egy olyan sorozatot létrehozni, amely az egész világon összekapcsolódott az emberekkel. Alig várjuk, hogy fejest ugorjunk egy újabb évadba, és felfedezzük a Nevermore hátborzongató, kísérteties világát” - nyilatkozták a sorozat producerei Alfred Gough és Miles Millar.

Visszatérve a divathére, Jenna egyike volt azoknak, akik személyesen is bepillantást nyerhettek a Saint Lauren készülő kollekciójába, a színésznő öltözékét pedig ti is megnézhetitek a fenti galériánkban.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»