Joaquin Phoenix bizarr, új külsejére nincsenek szavak, de legalább a Joker 2-ről megtudtunk valamit (fotó)

Joaquin Phoenixnek ismét sikerült meglepnie a rajongókat új külsejével, a színész az idei New York Filmfesztivál vörös szőnyegén mutatta meg új “frizuráját”.

Nehéz is megtalálni a megfelelő szavakat Phoenix új viseletéhez, amellyel valójában a Disappointment Blvd. főszerepére készül, persze okkal gondolhatnánk azt is, hogy a színész a Joker 2 kedvéért vágatta le a haját.

Phoenix legújabb filmjének, a C'mon C'mon promója kapcsán adott panelbeszélgetésen ugyan végig eltakart hajjal volt jelen, a vörös szőnyegen azonban már megmutatta az új külejét.

A Joker 2 kapcsán azonban egyelőre nem tudott friss információval szolgálni, annyi bizonyos, hogy Todd Phillips már gőzerővel dolgozik a forgatókönyvön, Phoenix szerint azonban a valódi munkafolyamat az első részhez hasonlít majd.

“Amikor elkezdtünk forgatni, tudtuk, hogy ez egy izgalmas karakter. Volt néhány ötletünk, mi az, amit megtehetünk a fickóval, bizonyára most is így lesz. Hogy mi az, amit megvalósítunk, egyelőre nem tudom” - mondta Phoenix.