Joaquin Phoenix újra Joker lehet az új Batman trilógiában?

Lássuk be, az utóbbi években több szerencsétlen döntés is született a Warner Brosnál a DC szuperhősfilmeket illetően, amelyekért a stúdió korábbi elnöke Kevin Tsujihara volt a felelős.

Tsujihara volt ugyanis az, aki menesztette Zack SnyderAz Igazság Ligájától, amelynek következményeképp a film kissé zavaros és felejthetőre sikeredett az újravágás után, így a rajongók meghatározó része nem épp kellemes élményként tartja számon a produkciót.

És bizony hasonlóan járt az Öngyilkos osztag is, miután kirúgták David Ayert. A filmet szintén újravágták, így a cselekmény egy kissé értelmetlen is lett, nem csoda hát, sokan szintén azt szeretnék, ha az Öngyilkos osztag a feledés homályába merülne.

Bár Tsujihara azóta távozott a Warner éléről egy körülötte kirobbant hatalmas botrány miatt, úgy tűnik azonban, hogy a rossz döntések továbbra is hagyományként öröklődnek tovább a stúdió berkein belül.

A We Got This Covered legfrissebb értesülései szerint ugyanis a Warnernél azt szeretnék, ha Joaquin Phoenix Jokerként visszatérne a készülő, Matt Reeves-féle Batmanben. Mindez talán nem is hangzik annyira borzalmasan, a valóság azonban az, hogy az elképzelések szerint Phoenix egy teljesen másfajta karaktert alakítana, mint az önálló filmben.

Ismerve a színészt, valószínűleg inkább eszik szeget, semmint elvállaljon egy ilyen szerepet, a rajongók utolsó bizodalma mégis abban lehet, hogy a Warnernél mégsem lépik meg ezt a döntést, és sokkalta inkább a Joker folytatására koncentrálnak majd.