Jóbarátok: Újra együtt - Hogy mennyit kaszáltak a sorozat sztárjai?

Múlt héten csütörtökön az HBO GO-n is debütált a Jóbarátok: Újra együtt, melyre világszerte milliók vártak, a nézettségi adatok alapján pedig hatalmas sikert aratott a műsor. De vajon mennyit kaptak ezért a széria sztárjai?

Az 1994-ben indult Jóbarátok örökre megváltoztatta a főszereplők életét, de megreformálta a sitcom műfaját is, és máig a zsáner egyik legjobbjaként tartják számon. A Business Insider adatai alapján az első évadért Jennifer AnistonMatthew PerryLisa KudrowMatt LeBlancCourteney Cox és David Schwimmer hatosa 22 500 dollárt zsebelt be epizódonként, ami 24 résznél már bő félmillió dollárt jelent. Ha a későbbi szezonokat nézzük, ennek a dupláját is megkeresték egyetlen résszel. De vajon mennyit hozott a konyhára a Jóbarátok: Újra együtt?

Nos, 2020 februárjában a Variety arról számolt be, hogy egyenként 2 és fél millió dolláros gázsiért vállalták be a főszereplők a visszatérést. Azt tekintve, hogy a The Wall Street Journal jelentése alapján az első ajánlat, amit egy emberként utasítottak vissza a főszereplők, 1 millió dollárról szólt, szépen sikerült feltornázni az összeget. 

romantikus | vígjáték

A legendás sorozat szereplői visszatérnek a jól ismert stúdióba, ahol improvizálnak, játszanak és visszaemlékeznek a történetekre, amelyeket a sorozat forgatása során... több»