2020.07.03   szerző: csd   hozzászólások: 0

Kétségtelen, hogy az idei év egyik nagyobb dobásának A láthatatlan ember számít, az Universal és a Blumhouse koprodukciója igencsak pozitív szakmai és rajongói visszhangot váltott ki, ugyanakkor továbbra is kérdéses maradt, hogy elkészül-e a folytatás.

A film a mindössze 7 millió dolláros költségvetéssel szemben csaknem 124 millió dollárt hozott a konyhára a készítőknek, sokan pedig már most Oscar-díj után kiálltának Elisabeth Moss alakítását látva, az pedig már csak hab a tortán, hogy a Rotten Tomatoes portálon 91 százalékos értékelést tudhat magáénak a produkció.

Bár jópáran akadnak olyanok is, akik szerint a film sztorija úgy kerek, ahogy van, így teljesen felesleges tovább bonyolítani a történetet egy esetleges folytatással, a Bloody Disgusting magazinnak adott interjújában maga Moss tett rá utalást, hogy mekkora esély is van arra, hogy elkészüljön a második rész.

“Nézd, ahhoz, hogy ez megtörténjen mindenképpen arra van szükségünk, hogy az emberek is akarják mindezt. Mondd ki azt, amit szeretnél, én pedig segítek!” - jegyezte meg a színésznő. Nos, ha valóban így állnak a dolgok, akkor valószínűleg csakugyan elegendő kimondani a “varázsszót”, úgy tűnik, hogy a stúdiónál nem találnának süket fülekre a rajongók kérései.