Azt hiszem, kijelenthető, hogy a pandémia miatti több éves csúszást talán a legjobban a Top Gun: Maverick élte túl. A film döbbenetesen nagy sikert aratott a mozikban, számos rekordot is sikerült megdöntenie. Tom Cruise-t pedig nem úgy ismerjük, mint aki sokáig ül a babérjain és a korábbi sikereiben sütkérezik. Egy ilyen hangos siker után pedig joggal merül fel a kérdés a rajongókban? Jöhet még egy ráadás?

Erre a kérdésre most még nagyon nem egyszerű válaszolni. Azt is érdemes hozzá észben tartani, hogy nagyon sokáig ennek a filmnek az elkészítése sem volt biztos, sőt. Volt időszak, amikor kifejezetten ellenezték egy második rész elkészítését.

Szerencsére az idők változtak és a Maverick elkészült. És olyan hatalmasnak bizonyult az igény iránta, hogy a film mostanra átléptek az egymilliárd dolláros bevételi álomhatárt is. De visszatérve egy esetleges harmadik rész kérdéséhez.

Az 1986-os eredeti moziban a Tom Cruise által alakított Maverick legjobb barátja és egyben repülőtársa volt Goose, aki egy balesetben életét veszítette. A második részben az ő fia, Rooster szerepel, akit Miles Teller alakít. A színész pedig elárulta, hogy beszélgetett már erről Tom Cruise-zal.

Aki viszont itt most arra számít, hogy egyenes, egzakt választ fog olvasni arra, lesz-e valaha Top Gun 3, az csalódni fog. Miles Teller ugyanis elég diplomatikus, avagy semmitmondó választ adott: „Majd meglátjuk. Nagyszerű lenne, de minden Tom Cruise-on múlik.”

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»