Kétségtelen, hogy John Cena mindig formában tartja magát, azonban a Peacemaker - Békeharcos sztárja egy friss interjúban elárulta, hogy korábban alaposan megrémült Jackie Chan edzésterve miatt.

Cena és Jackie a Project X című produkción dolgoztak együtt, amelynek utómunkálatai jelenleg is tartanak. A korábban pankrátorként dolgozó filmsztár elmondta, hogy a felkészülés során úgy érezte, hogy kissé túlvállalta magát. Cena elmondása szerint ugyanis alaposan meg kellett változtatnia az edzésprogramját, amely következtében közel 10 kiló izomtömeget adott le.

“A forgatás során kevésbé érdekelte a stábot, milyen erős is vagyok” - jegyezte meg Cena, majd elmondta, hogy három hónapon keresztül különböző nyújtó gyakorlatokat végzett, a fogyás pedig eleinte teljesen megrémítette, hiszen attól félt, hogy mindent elveszít, amit az elmúlt harminc évben felépített.

“Ha félsz, akkor feszült vagy. Lazának és jelenlévőnek kell lenned. Csak ez a két dolog, ami számít: lazíts egy kicsit és légy jelen. Ez segített nekem egyensúlyt teremteni az életben is” - tette hozzá Cena.