John Cena megszólalt Vin Diesel és Dwayne Johnson 'balhéjáról'

Dwayne Johnson és Vin Diesel hosszú ideje tartó viszálya alighanem tavaly hivatalosan is véget ért, miután Johnson sokak döbbenetére felbukkant Luke Hobbs szerepében Halálos iramban 10 egyik stáblista-jelenetében.

Diesel még 2021 novemberében hívta meg Johnson a franchise lezárásához, amelyet Johnson vissza is utasított, majd ennek kapcsán is hosszas adok-kapok vette kezdetét a két színész között a közösségi médiában.

Most John Cena is megszólalt a történtek kapcsán az Armchair Expert podcastben. “Minden bizonnyal vannak erről pletykák. Ezt nem tagadhatom. Van két nagyon alfa, céltudatos ember. Kettő van, de csak egy lehet” - mondta Cena.

Természetesen felmerült a kérdés, milyen érzés volt Cena számára épp egy olyan filmes csapathoz csatlakozni, ahol épp ennyi “alfahím” van, amelyre a színész csak annyit válaszolt, hogy a WWE világában töltött napjai felkészítették őt arra, hogy lehajtott fejjel és csapatjátékosként viselkedjen.

“Nem próbálom megszerezni a homokozót. Ez nem az én dolgom. Hálás vagyok azért, amit kaptam, csak a lehető legjobb tűzoltó akarok lenni” - jegyezte meg Cena.

A Diesel és Johnson közötti vita még 2016-ban robbant ki, miután kiderült, hogy enyhén szólva sem volt harmonikus a munkakapcsolat közöttük. Diesel a Men's Healthnek 2021-ben azt nyilatkozta, hogy a "kemény szeretet", amit a Rocknak adott, amikor megpróbált nagyszerű teljesítményt kihozni belőle, vezetett a feszültséghez a forgatáson.

“Kemény karaktert kellett megtestesíteni, a Hobbs karakterét. Az akkori hozzáállásom sok kemény szeretet volt, hogy segítsek abban, hogy az alakítás ott legyen, ahol lennie kell” - nyilatkozta akkoriban Diesel.

Korábban egyébként Cena és Johnson között is volt némi feszültség. A WWE-s időkben kialakult némi feszültség a két harcos között. Cena egy korábbi interjúban elmondta, hogy a Johnson elleni viszályát az a düh táplálta, hogy Johnson elhagyta a WWE-t, hogy A-listás hollywoodi színész legyen, ami pontosan az a karrier lépés, amit később Cena maga is megtett, végül belátta, hogy "rövidlátó és önző" volt, amikor viszálykodott Johnsonnal.

A Halálos iramban 11 2025 áprilisában érkezik a mozikba.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.12.23.)

Számos küldetés után és minden nehézség ellenére Dom Torettónak és családjának sikerült túljárnia az összes eddigi ellenfele eszén, kijátszani minden nehézséget és... több»