2020.07.10   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Új szakaszához érkezett Johnny Depp és Amber Heard régóta húzódó botránya, miután megkezdődött a tárgyalás a színész és az általa hamis vádak miatt beperelt The Sun magazin ügyében. A tárgyaláson aztán Depp elővette James Franco színészt is, aki állítása szerint találkozgatott az akkor még házasságban élő Hearddel.

Johnny Depp Dave Francót is belerángatta a bírósági perébe

Johnny Depp azt mondta a tárgyaláson, hogy nagyon nehezen viselte, mikor megtudta, hogy felesége és Franco találkozgattak egymással. Erre bizonyíték is van, mivel ugyanabban az épületben látták egyszerre Amber Heardet és James Francot akkoriban. Ráadásul Depp azt állította, hogy felesége korábban erőszakosként és ijesztőként írta le Francót, akivel évekkel korábban egy forgatáson dolgozott együtt.

Már hónapok óta lehetett sejteni, hogy James Franco is belekeveredik Depp és Heard botrányába, hiszen már korábban kiderült, hogy ő és a színésznő közelebbi kapcsolatot ápolt egymással korábban. Az viszont, hogy most Johnny Depp erőszakosként jellemezte a színészt, új fordulatot hozhat.

Ugyanakkor, amikor a bíróság az állítása pontosítását kérte Depptől, ő úgy fogalmazott, hogy nem ő nevezte erőszakosnak Francót, hanem korábban Heard írta így le őt neki. Tehát ezek nem is az ő vádjai, hanem egykori feleségéé.

James Franco karrierjére komoly hatással lehetnek e vádak, hiszen már korábban is felmerült a neve a Me Too kampány során. Akkor azt állították róla, hogy nem megfelelően viselkedett a tanítványaival az általa működtetett, de azóta már bezárt Studio 4 filmes iskolában.