Johnny Depp szó szerint kinevette Amber Heardöt a vallomása közben (videó)

A keddi napon lezárult Amber Heard tanúvallomása, amely során a színésznő egyre durvább dolgokat említett meg Johnny Deppel való közös életükből.

Depp ügyvédje, Camille Vasquez kereszkérdéseket tett fel a színésznőnek, amelyekben kitért a pár 2015. márciusában történt veszekedésére.

“Az első éjszaka valóban bekopogtam egy fürdőszoba ajtaján" - válaszolta Heard, miután arról kérdezték, hogy milyen feszültség is állt fent kettőjük között, amikor Depp bezárkózott a fürdőszobába.

“Johnny nem pontos elbeszélője annak, ami abban az időszakban történt” - jegyezte meg Heard. Ez az incidens nem mellesleg ugyanakkor történt, amelyről Depp korábban azt állította, hogy volt felesége egy üveggel megvágta őt.

A keresztkérdésel során Heard újból kitért arra, amikor saját elmondása szerint Depp először megütötte őt. Heard korábban azt állította, hogy mindez 2013-ban történt, azonban kedden a tárgyalóteremben kijavította magát, és azt állította, hogy mindezez valójában 2012-ben történt.

“Zavarban vagyok, hogy azt kell mondjam, azt hiszem, szerettem volna elhinni, hogy ez az időszak, amikor szerelmes voltam Johnnyba. Ő józan volt, és nem volt erőszakos velem” - felelte Heard arra a kérdésre, hogy szerinte miért tévesztette el a dátumot.